Alla inlägg under februari 2008

Av broderblogg - 24 februari 2008 21:55

OmJoacimhade gjort porr hade han hetatJake Jammer

När du läser detta har du blivit utmanad.

Gå in på http://www.hamsterpaj.net/mattan/pornalizer.php och kolla vad du hade hetat som porrstjärna ladda sedan upp det på din bilddagbok blogg eller liknande. 

Av broderblogg - 24 februari 2008 18:36

   Ja kom hem från fjällen för ett tag sedan, har varit och åkt slalom i klövsjö i två dagar. Slalom är så sjukt härligt jag förstår inte varför jag inte åker mer. Det är likso men frihetskänsla jag kan åka i princip vart jag vill, farten  och snön som sprutar. Man kan flyga man kan åka fort man kan göra vad som helst känns det som, men sedan så ramlar man på mage och får massa snö i munnen då känns det inte lika roligt längre :P.

   Iaf det var en ganska trevlig helg hade kanske varit roligare med lite sällskap förutom mamma och pappa, men jag träffade tobias och några av hans kompisar i klövsjö idag så jag åkte med dom hela dagen eller fram tills klockan 1 då det blev att dra sig hemåt till stugan. 

    Såg på melodifestivalen i lördags som antagligen resten av alla svenskar också gjorde, fyfan vilken freakshow det är alltså, enda anledningen för att se skiten är nog Björn Gustavsson älskar honom :P. Björn om du läser detta så strunta i Carina och gift dig med mig istället :D. 

   Tänkte att jag skulle skriva att jag var allmänt less på att blogga eller täntke det när jag började blogga men det är faktiskt ganska roligt och härligt att skriva av sig även om jag inte skriver något vettigt eller något som någon vill läsa, men det skiter jag fullständigt i.


Dagens Vetande:

Slalom är en tävlingsgren i alpin skidsport, vattenskidor, skateboard och inlines som går ut på att den tävlande skall ta sig igenom en slingrande bana med portar, varvid den tävlande måste passera genom portarna om det är en sådan kombination som kräver detta.

I slalom använder man utrustning för att inte skada sig. Stavar och benskydd är ett måste eftersom man passerar över portarna när man svänger. Det är en mycket tekniskt krävande sport som kräver mycket bra koordination.

Ordet slalom kommer av norskans slalåm (av sla, ”sluttande” och låm, ”spår”, ”bana”).


Av broderblogg - 21 februari 2008 14:49

Ja idag var det friluftsdag och därmed pulkaåkning, eller jag åkte mest madrass. Backen vid huli var ju fan en självmordsbacke :D, mest för att det bara var is i den iofs, men det var roligt ändå.

Efter lunchen så blev det mer något slags lågstadiedisko då vi började leka snurra flaskan, det är ganska roligt eller iaf när man ställer roliga frågor.

Hemma har jag inte gjort så mycket duschade först och sedan bröjade jag flytta lite saker till det som ska bli mitt nya rum.

Medan jag flyttade saker så hittade jag en gammal dagbok som vi blev tvingade att skriva i under grundskolan, eller typ i 3:an. Fan vilken player jag var allts, jag blev typ ihop med tjejer varannan dag också bröts förhållandena nästa dag. Fast det var typ samma tjejer om och om igen. Men det var faktiskt roligt att jag skrev saker för det är roliga minnen så här i efterhand.


Dagens Vetande: Pulka (samiska bulki) är en släde för vinterbruk, ett slags ackja. Oftast förknippad med kälke för barn tillverkad i plast. Används på vintern om det är snö för utförsåkning, främst i större backar, eller på slät mark för mindre barn som då blir dragna av någon. 2007 avgjordes de första världsmästerskapen i pulka i Sälen och Åre i Sverige.

Av broderblogg - 20 februari 2008 17:18

Jag måste bara få göra lite reklam, Kit Kat är sjukt gott, har ni inte provat så gör det. Jag tror jag är Kit Kat beroende, eller jag köper det ju inte så ofta men jag känner ett behov av Kit Kat :D.

Idag gjorde vi itne så värst mycket på skolan, som vanligt då. Jag var pigg fast trött så jag blev lite extra jobbig, min klass kommer vara utbrända i slutet av 3:an, The Joac/kims strikes back skulle en film om våran klass kunna heta.

Ikväll blir det pipeline onsdagscafe, istället för någon tråkig artist så visar dom en inspelad konsert av Teddy Bear sthlm ett trevligt band. So long suckers and see you later aligator. Varför är svengelska så roligt?


Dagens Vetande: Kit Kat eller KitKat är en chokladprodukt som introducerades på den engelska marknaden 1935 av Rowntree Limited. Företaget köptes upp 1988 av Nestlé. I USA tillverkas Kit Kat på licens av Hershey's. Produkten består av tre lager kex med krämfyllning mellan vilket är överdraget ett tunt skikt mjölkchoklad. Kit Kat är världens näst mest sålda chokladkaka efter Snickers.

Av broderblogg - 19 februari 2008 09:17

   Fidel Castro har avgått :'(, det kanske är bra för utvecklingen på Kuba iofs, men jag vill gärna besöka Kuba och se hur det är där innan USA tar över landet.

   Det lär väl bli lite kaos på Kuba nu framöver, får hoppas att det löser sig på ett bra och fredligt sätt så inte så många behöver dö. Också kan man ju hoppas på att inte USA försöker starta något krig och ta över landet eller något. Också kan man ju hoppas på att USA upphäver blockaden, fast man ska väl inte hoppas på för mycket från storebrorslandet.

Av broderblogg - 18 februari 2008 22:33

   Ligger nu i min säng och försöker installera photoshop CS 1,2 och 3, men min dator vill inte riktigt vara med, den är ju liksom en macromedia fantast så den startar om sig då och då då jag försöker installera, men tror att det ska fungera nu. Jippie äntligen kan jag redigera bilder på riktigt :D.


Dagens Vetande: Adobe Photoshop är ett av världens absolut mest populära bildbehandlingsprogram. Företaget bakom är Adobe Systems, och den senaste versionen är Photoshop CS3, som är en del av Adobe CreativeSuite. Photoshop 1.0 introducerades i februari 1990 och byggde på programmet Display som skapades 1987 av Thomas Knoll och brodern John Knoll.

Av broderblogg - 18 februari 2008 13:43

  Blä, jag sitter här på kemin och snyter mig lite då och då. Fan vad jag hatar att vara snorig och halvt förkyld alltså.

   Blä, jag kom sent i morse, men jag hade fkatiskt ställt klockan på 8 men orkade inte kliva upp då.

   Blä, mitt batteri ta snart slut och ingen kan låna mig en laddare, taskigt läge så att säga.

   Blä, jag har inget mer att bläa över eftersom jag trots allt har ett ganska bra liv liksom.

   Blä, nu skriver jag ut en låttext som jag skrev för typ ett år sedan då jag var riktigt förkyld. Om någon känd artist läser detta och vill köpa låttexten och göra mig rik är det bara säga till.


Jag hade precis gått och lagt mig i min sköna säng, Då känner jag något rinna längs min mjuka kind.
Jag torkar bort det med handen och kollar vad det är.
Det är gult det är vått det luktar inte gott

Det är snor.
Jag hatar snor, Jag hatar snor, Jag hatar snor nästan mer än en moderat
Jag hatar snor, Jag hatar snor, Jag hatar snor går ej bort med en aparat.

Jag fick kliva upp ur min sköna säng, då känner jag snoret börja rinna igen.
Jag torkar bort det med tanden och smakar hur det är.
Det är surt det är vått det smakar inte gott

Det är snor.
Jag hatar snor, Jag hatar snor, Jag hatar snor nästan mer än en moderat
Jag hatar snor, Jag hatar snor, Jag hatar snor går ej bort med en aparat.

Fick ge upp hoppet om min sköna säng, å istället hämta papper till min mjuka kind.
Torkar bort det med pappret och kollar hur det är.
Det är lurt det är vått det bådar inte gott.

Det är snor.
Jag hatar snor, Jag hatar snor, Jag hatar snor nästan mer än en moderat
Jag hatar snor, Jag hatar snor, Jag hatar snor går ej bort med en aparat.

 

Av broderblogg - 17 februari 2008 22:40

   Jag är så jävla glad för att jag ska spela den teater som jag ska spela i. Teatern kommer handla om allt men ingenting, den går egentligen inte att förklara men det är genialiskt. Allting handlar egentligen om pengar, makt och kontroll.

  Om man tänker efter så stämmer ju detta ganska bra ändå. För att komma någonstans i livet måste man ha pengar, makt eller kontroll. Man måste veta vilkas arslen man ska slicka och vilka man kan sparka på.

   Man får inte vara normal, jag måste ändå säga att jag är en ganska normal hyffsat smart och trevlig kille på 17 år. Jag kommer gå ut gymnasiet med hyffsade betyg, komma in på en hyffsad högskole linje och sedan få ett hyffsat jobb. Jag kommer jobba hyffsat många år och sedan få en hyffsad pension. Någonstans däremellan kommer jag skaffa en hyffsad fru, villa och barn som kommer få en hyffsad uppväxt. Men ingen kommer märka detta utan jag kommer dö och få en hyffsad begravning.

   Om man inte vill hamna i denna hyffsade spiral måste man vara mobbare eller mobbad. Man måste antingen förtrycka andra så att man kan hamna på toppen av pyramiden och håva in pengarna och styra och ställe i Sverige.

   Ett annat sätt är att vara mobbad, man behöver inte vara mobbad på riktigt men man ska gnälla mycket. Helst ska man vara riktigt usel på att sjunga och sedan komma med i melodifestivalen. Då efter man sjungit sitt bidrag så berättar man för aftonbladet om hur mobbad man var som barn, hur synd det var om just mig. Efter detta gnäll, så får man antingen ett jobb på tv eller något annat skitställe, där man kan trippa omkring.

   Jag tror jag ska börja supa varje helg så jag tappar lite hjärnceller, sedan ska jag ta och operera in silikonbröst det har jag hört ska hjälpa om man vill bli något i livet.

   Men vad går egentligen livet ut på, det är det antagligen inte någon som vet, Om man tänker efter så går det nog faktiskt inte ut på att hamna i himmelen, alltså aftonbladets förstasida. Det kanske egentligen bara går ut på att överleva, lyckas ta sig genom livet och vara nöjd. Om man lyckas vara nöjd så har man nog lyckats med något ganska svårt, men jag tror att vi borde försöka med det mer kanske. Men inte för mycket heller för då kan allting gå åt helvete.

   Jag tycker jag har ett bra liv och vill vara nöjd, men ändå vill jag åstadkomma något, bli ihågkommen på något sätt, försöka göra Sverige till ett bättre land kanske. 

   Fan vad mycket text det blev, ingen kommer nog orka läsa detta men detta var ett härligt sätt att få skriva av sig lite. Man blir liksom lugnare också inser man vad man egentligen tycker när man sedan själv läser det man skriver. Jag inser att mycket av det jag skrivit nu är bara massa skitsnack och ett sätt att kanske få lite uppmärksamhet. Jag har alltså precis gjort det som jag gnällt på. Då sket sig detta inlägg också, jag tror jag bör sova innan jag tänker för mycket eller skriver för mycket.

   För tänk om jag skulle råka skriva något som går att mobba mig för eller något, fast då skulle jag ju alltid kunna gnälla i media eller skylla på att jag var trött eller något. 

   Eller tänk om någon skulle bli upprörd av det jag skrivit, inte kan man skriva att folk som är mobbade gnäller sig till uppmärksamhet. Nä det skulle ju vara hemskt att uppröra någon här i Sverige, då kanske man inte blir omtyckt av någon och tappar popularitetspoäng, man försvinner från top 6 klockan 6 på Rix FM, fyfan det skulle vara hemskt. 

Presentation

Omröstning

Borde man dela in skolklasser i dom duktiga och dom sämre?
 Ja, då kommer alla få den utveckling dom behöver.
 Ja, då slipper dom bra bli sinkade.
 Nej
 Bryr mig ej.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards