Alla inlägg den 24 februari 2008

Av broderblogg - 24 februari 2008 21:55

OmJoacimhade gjort porr hade han hetatJake Jammer

När du läser detta har du blivit utmanad.

Gå in på http://www.hamsterpaj.net/mattan/pornalizer.php och kolla vad du hade hetat som porrstjärna ladda sedan upp det på din bilddagbok blogg eller liknande. 

Av broderblogg - 24 februari 2008 18:36

   Ja kom hem från fjällen för ett tag sedan, har varit och åkt slalom i klövsjö i två dagar. Slalom är så sjukt härligt jag förstår inte varför jag inte åker mer. Det är likso men frihetskänsla jag kan åka i princip vart jag vill, farten  och snön som sprutar. Man kan flyga man kan åka fort man kan göra vad som helst känns det som, men sedan så ramlar man på mage och får massa snö i munnen då känns det inte lika roligt längre :P.

   Iaf det var en ganska trevlig helg hade kanske varit roligare med lite sällskap förutom mamma och pappa, men jag träffade tobias och några av hans kompisar i klövsjö idag så jag åkte med dom hela dagen eller fram tills klockan 1 då det blev att dra sig hemåt till stugan. 

    Såg på melodifestivalen i lördags som antagligen resten av alla svenskar också gjorde, fyfan vilken freakshow det är alltså, enda anledningen för att se skiten är nog Björn Gustavsson älskar honom :P. Björn om du läser detta så strunta i Carina och gift dig med mig istället :D. 

   Tänkte att jag skulle skriva att jag var allmänt less på att blogga eller täntke det när jag började blogga men det är faktiskt ganska roligt och härligt att skriva av sig även om jag inte skriver något vettigt eller något som någon vill läsa, men det skiter jag fullständigt i.


Dagens Vetande:

Slalom är en tävlingsgren i alpin skidsport, vattenskidor, skateboard och inlines som går ut på att den tävlande skall ta sig igenom en slingrande bana med portar, varvid den tävlande måste passera genom portarna om det är en sådan kombination som kräver detta.

I slalom använder man utrustning för att inte skada sig. Stavar och benskydd är ett måste eftersom man passerar över portarna när man svänger. Det är en mycket tekniskt krävande sport som kräver mycket bra koordination.

Ordet slalom kommer av norskans slalåm (av sla, ”sluttande” och låm, ”spår”, ”bana”).


Presentation

Omröstning

Borde man dela in skolklasser i dom duktiga och dom sämre?
 Ja, då kommer alla få den utveckling dom behöver.
 Ja, då slipper dom bra bli sinkade.
 Nej
 Bryr mig ej.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards