Alla inlägg den 5 februari 2008

Av broderblogg - 5 februari 2008 21:38

   Ja precis kommit hem från teatern, grymt roligt jag hade där som vanligt. Vi skulle lägga inledningen på våran pjäs och Mattias sa att jag såg jätte läskig ut, vilket är en komplimang, han gav mig även lite tips för hur jag ska göra för att bli bättre på jongleringen, tackar och bockar :D.

   Känns som våran pjäs kommer bli jätte mysko och konstig men jätte bra. Först kändes den som om den ebart skulle bli konstig med nu har jag fått en annan känsla, förhoppnings vis blir den äcklig och läskig och bra och tankvärd och betnér vet vad.

   Richard kommer snart för vi tänkte skriva ihop lite om IRA för vi tror att man skulle ha gjort det tills Engelskan imorgon, förhoppningsvis är det inte meningslöst att göra det.

   Jag måste också göra klart svenskan och träna kemi  för i helgen kommer jag vara fullt upptagen med scouterna, jippie för det och bu för läxor. Jag kommer inte orka göra dom nu iaf så blir väl att slänga ihop något imorgon på någon tråkig lektion eller något, jag har varit i värre kriser.

   Nu är 3 dagar avklarade och det är lite mindre än två dagar tills skåningarna kommer, sedan en dag till tills hajken och sedan en dag till tills jag blir 17 år. Fast egentligen blir jag ju bara en dag äldre men någon har kommit på att man ska fira den dagen man föddes för ett antal år sedan och då säga att man blir 365 dagar äldre på en natt, det känns lite konstigt.


Dagens Vetande: Irländska republikanska armén, Irish Republican Army, IRA, syftar numera oftast på den största av flera olika organisationer som använder namnet, Provisoriska IRA, som bildades 1969 och vars politiska gren är partiet Sinn Féin. Särskilt under 1970- och 1980-talen genomförde de, och tog ansvar för, en rad terrordåd. Deras övergripande mål är avskaffandet av Nordirland och Irländska republiken till förmån för en enad irländsk socialistisk stat.

NBV

Av broderblogg - 5 februari 2008 15:21

    Ja sitter nu på NBV och ska försöka åstadkomma något med camille och Isabel. Får se om vi lyckas :D.

   Innan dess har jag suttit på kulturmagasinet typ aslänge och tråkat, och faktiskt pluggat lite kemi, sjukt tyst och tråkigt det är på kulturmagasinet men det är iaf inget annat som distraherar en när man ska plugga.

    På skolan idag har jag inte alls gjort mycket, mest spelat dolphin olympics fast egentligen skulle vi ha nån svenska redovisning som inte blev så seriös, fast härligt att inte behöva göra något då man är trött. Jag måste verkligen börja sova mer.



Presentation

Omröstning

Borde man dela in skolklasser i dom duktiga och dom sämre?
 Ja, då kommer alla få den utveckling dom behöver.
 Ja, då slipper dom bra bli sinkade.
 Nej
 Bryr mig ej.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards