Direktlänk till inlägg 13 februari 2008

Cirkus och äckliga bilder

Av broderblogg - 13 februari 2008 19:41

Första delen är inte så äcklig men mittendelen och bilden på slutet kan vara lite äcklig för jag skriver om labben där vi dissikerade en höna, läs och kolla på egen risk.


Ja då har mormor och morfar varit här och det blev galet värre som vanligt. Alltså det blir jämt roligt när mormor och morfar kommer hit, speciellt om man är lite trött och äter mycket socker. Morfars galna kommentarer är helt oslagbara och mormors lugn med morfar :D. Vi har jonglerat, testat våran reaktionstid, spelat gitarr och mycket mer.

Har gjort en massa roligt på skolan idag också, den roligaste labben i mitt liv måste jag säga, och en hyffsat rolig håltimme innan kemiprovet.

På labben skulle vi dissikera höna, de flesta i klassen tyckte det verkade äckligt men jag har länge längtat efter att få dissikera lite och dessutom något som har lite roliga saker i kroppen. Det blev ganska söligt efter att jag var klar med hönan, vi grävde och klippte och kletade, försökte få se hjärnan också men det gick inte :(. Vi hittade däremot ägg innuti den, eller äggulor som kunde blivit ägg. Hjärtat var inte lika coolt som jag hade tänkt mig för vi lyckades inte skära hjärtat så bra. Jag tyckte nog huvudet var häftigast, när vi klippt bort det liksom. Fan vad brutal och elak jag låter, men vi måste faktiskt försöka lära oss, om ni inte tycker det är rätt att dissikera så skriv gärna varför. Det kommer en bild längre ner, jag varnar känsliga läsare.

Efter labben så hade jag typ två och en halv timmes håltimme för att jag skulle göra ett prov som jag missade då jag var ledig i fredags. Den håltimmen fördrev jag genom att rita på Annas arm med en bläckpenna och bli ritad på av Anna. Mina armar är typ totalt nerklottrade och ser ut som en tågvagn eller något.

Provet gick bra, men jag tycker VG och MVG frågorna var lättare än G frågorna. Kanske för att VG och MVG frågorna krävde att man skulle räkna på vilket jag kan bra, medan G frågorna skulle man läst boken vilket jag kunde mindre bra.



Tack Fanny för bilderna :D



 
 
Ingen bild

Anna

13 februari 2008 20:07

min arm är jätte fiiwn ^^, faaast jag ska gå och duscha nu så det är snart ett minne blott :D

 
Anna

Anna

13 februari 2008 20:40

haha vilka fina bilder du har ;)

http://ostkrokar.bloggagratis.se

 
Fanny

Fanny

13 februari 2008 22:38

tack fanny för hon knäppte dom :P, med annas mobil, hon var för blodig ;)

http://www.-fannydahlin.bloggagratis.se

 
Pernilla

Pernilla

13 februari 2008 22:47

Konstigt det är inte lika äckligt att se bilder som i verkligheten :/ Bilderna går det hur bra somhelst att se.. Jag håller med dig Jocke om att VG och MVG frågorna kändes lättare..

http://apelsinjuice.bloggagratis.se

 
viktoria

viktoria

18 februari 2008 15:31

Fyfan vilken tortyr! Jocke jag visste inte att du var slaktare - Nu vågar jag inte komma hem till dig nå mer! OBS: NI KAN VARA FÖRSÖKSKANINER SJÄLV ! :'(

http://www.viktoriab.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av broderblogg - 16 juni 2010 01:05

Konstanta strömmar av ingenting fyller det tomma universumet Kallas Internet ...

Av broderblogg - 14 juni 2010 01:47

Blodsprängda ögonen kropp som sakta sjunker ihopTröttheten har segrat igen ...

Lol

Av broderblogg - 10 februari 2009 22:48

Det står att 36 personer läser den här bloggen dagligen och jag har inte skrivit ett inlägg på massor av månader, jag tror det är nåt fel på bloggagratis statistik.   Om någon faktiskt läser det här inlägget kan den personen skriva en kommentar, räck...

Av broderblogg - 11 november 2008 23:37

GÅ IN PÅ DENNA LÄNKEN LÄS SKITEN KOMMENTERA GÄRNA OCH FORTSÄTT SEDAN GÖRA SAMMA SAK:   http://www.mrlindgren.blogg.se ...

Av broderblogg - 30 oktober 2008 16:20

Jag har funderat på två saker, den första saken är om min säng och lukten i den.   Varje gång jag ska gå och sova så känner jag den här äckliga lukten, ungefär som svett. Men om jag ber någon annan lukta så känner dom ingenting. Men när jag går dit ...

Presentation

Omröstning

Borde man dela in skolklasser i dom duktiga och dom sämre?
 Ja, då kommer alla få den utveckling dom behöver.
 Ja, då slipper dom bra bli sinkade.
 Nej
 Bryr mig ej.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards