Alla inlägg under november 2007

Av broderblogg - 20 november 2007 22:42

Ja diag var en dag som alla andra. Börjar kännas lite meningslöst att skriva när alla mina dagar är ganska lika varandra, vill att något oväntat fast positivt ska hända.

Aja idag har ajg varit på teatern, den stora gruppen. Vi hade roligt som vanligt och allla är lite flummiga så det blir mycket skratt.

Sen jag ko mehm vid niotiden har jag försökt lära mig sepla Mad World på gitarr, ganska enkla ackord men måste få in taktkänslan.

   Vill gå om Henrik schyffert på bloggtoppen så rösta på mig, snälla :D <a href="http://www.bloggi.se/toppen/in.php?id=Joackes"><img src="http://www.bloggi.se/toppen/banners/button_88x31_3.gif" alt="BloggiToppen" width="88" height="31" border="0"/></a> 



Dagens Vetande: Gitarren har oftast sex strängar, vanligtvis stämda E B G D A E.

Av broderblogg - 19 november 2007 22:14

Idag på skolan så skulel jag och några till sammlas för att få ne guide "introduktion". Vi ficke se vart vi skulle gå med de små niorna och lite annan information. Vi fick också några jättejätte småa tröjor.

   På teatern så skulel vi lägga scenerna där vi mördar varandra. Det var jätteroligt och det blev många flamsmord. Efter ett tag med lars (alfons pappa och stagefighter specialist, typ) lyckades vi knåpa ihop några snygga mord.



Dagens Vetande: En guide är en person som leder eller visar andra vägen genom ett område. Det kan vara för att till exempel peka ut och informera om sevärdheter, eller för att leda de guidade längs en säker väg.

Av broderblogg - 18 november 2007 22:06

Japp var på teatern idag också, var lika roligt idag fast det var lite kortare, det var synd. Här lärt mig massor men känns inte som det, också har jag haft superjättehyperroligt :D. Nja men roligt iaf. KOm ihåg att ta med migcd skivorna med ungern bilderna till evelina, men istället glömde jag att ta med mig pengar till att äta lunch.

   Kom hem och satte mig framför datorn också har jag spelat Dota hela kvällen.  Har insett att det är riktigt roligt.

   Nu ska jag gå och sova och hoppas på att jag drömmer en bra dröm, eller den dröm jag vill drömma. 



Dagens Vetande:  En dröm är en psykisk upplevelse, som oftast uppträder under REM-sömnen där den upplevs ha en berättande form.En dröm upplevs normalt sett som fullt verklig medan den pågår, men i samma ögonblick som den upphör faller den oftast i glömska.

Av broderblogg - 17 november 2007 23:11

Idag vaknade jag strax efter nio och insåg att jag skulle vara på teatern tio, så var bara och kliva upp och gå och duscha. Sedan åt jag frukost tog på mig kläderna och fick skjuts till teatern.

Har hållt på mycket med story telling idag på teatern, var jätteroligt och vi hade skitkul. Gjorde massa andra saker också men svårt och förklara iallfall. Så efter tio roliga timmar var det dags att åka hem. (Menade 8 men känndes som vi hade lika roligt som man kan ha på 10 timmar, snygg räddning va?)

När jag kom hem så satte jag mig framför tvn då jag insåg att min staionära dator var stulen, eller nä men behövdes fixa en sak på den så den var urkopplad. Fanns inget bättre att göra så, ja jag erkänner jag kollade på High School musical 2 som gick på tv.

Efter musikalen åt jag middag och sedan såg jag på fler filmer som gick på tv.



Dagens Vetande: Film är rörliga bilder som skapas genom att en sekvens av ögonblicksbilder presenteras i ett tempo som skapar en illusion av rörelse.

Av broderblogg - 16 november 2007 00:19

Skolan på förmiddagen inte så intressant.

   Senare på kvällen vid sex för att vara mer exakt åkte ajg till teatern. Ska vara med på en ledarkurs på teatern denna helgen. Så nu har vi haft en dag, den var jätterolig. Gjorde en massa roliga saker som t.ex pantomim lära oss och andas (kanske låter tråkigt men var roligt) och en massa andra roliga övningar. Hoppas det blir lika roligt imorgon. 


Dagens Vetande: Pantomim (av grek. &pi;&alpha;&nu;&tau;ό&mu;&mu;&omicron;&sigmaf;, den som härmar) även pantomimteater eller bara mim, teater som utförs med hjälp av kropp och mimik, inga ord används.

Av broderblogg - 15 november 2007 21:41

Tänker inte skriva så mycket är ganska trött, men har iallfall varit på en föreläsning av Jonas Hassen Khemiri, den var väldigt bra och väldigt rolig.


Dagens Vetande: Jonas Hassen Khemiri har en svensk mor och en tunisisk far. Khemiri har studerat litteraturvetenskap och internationell ekonomi i Stockholm och ParisFN:s säkerhetsråd i New York. 

  
 

Av broderblogg - 14 november 2007 21:17

Skolan idag igen. FIck skjuts hem av min kära syrra, (hon mutade mig att skriva detta för en femhundring). Men det var härligt att få skjtus slapp man ta bussen eller gå och komma hem fem timmar senare.

   FIck också reda på att massa skolor i Sundsvall ska stängas ner. HUr fan tänker politikerna egentligen. De borde fan ta och avskeda sig själva istället, med deras höga oförtjänta löner. De enda de gör är att sälja ut företag ur Sverige och lägga ner skolor. Sedan ahr jag massa andra förslag på vad man borde göra istället för att lägga ner skolorna, men är för sur för att börja prata om det igen :D.


Dagens Vetande: Politiker är en person som sysslar med politik. Ordet "politik" kan härledas från grekiskans politeía som betydet "stadsförvaltning". Pólis betyder alltså stad.

   Alltås en politiker ska ta hand om sin stad, inte förgöra den.
 

Av broderblogg - 13 november 2007 22:03

Ja idag var väl en dag som alla andra dagar i mitt liv. Först skolan där jag itne lyssnade så mycket på vad lärarna sa på lektionerna, alltså jag trodde Natur på gymnasiet skulle vara mycket svårare, men är väl en del grejer som är lite jobbiga som alla Roys prov :D.

   Efter skolan drog jag en stund till stan för att vänta på de andra från teatern, vi skulle äta middag tillsammans innan träningen. På stan fanns  det inte mycket att göra, så efter ett kort besök på Stadium så satte jag mig och Smsade istället. 

   Efter ett tag kom de andra så vi gick och åt på Hagas kvarterkrog. Jag beställde en pizza, Vesuvius, som vanligt. Den var jättegod och sedan var det dags att spela teater.

    Vi spealde från sex till halv nio, alltså våran teater blir så jävla grym. VI har premiär den 1/12 och sedan en till föreställning 2/12 kom gärna och kolla. Nu fick jag med lite reklam också det är bra :D.



Dagens Vetande: Vesuvius, berg och vulkan i södra Italien, 10 km sydöst om Neapel och 1 277 m ö.h Den klassificeras som en stratovulkan och är fortfarande aktiv.

Presentation

Omröstning

Borde man dela in skolklasser i dom duktiga och dom sämre?
 Ja, då kommer alla få den utveckling dom behöver.
 Ja, då slipper dom bra bli sinkade.
 Nej
 Bryr mig ej.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards