Alla inlägg under april 2008

Av broderblogg - 27 april 2008 09:28

Köpte en samlingsskiva av the Jam på skivmässan igår, här är en fruktansvärt dålig intervju med the Jam gjord av SVT.

Av broderblogg - 27 april 2008 01:09

   Jag tror jag har fått bloggkramp, skivkramp eller vad man nu vill kalla det. Jag har ingen lust att skriva längre, kommer inte på några vettiga saker att skriva om, svårt att tänka ut hur jag ska skriva om det jag gjort under dagen på ett roligt och läsvärt sätt, det har tagit stopp helt enkelt. Funderar på att ta ett uppehåll eller nåt, vem bryr sig egentligen liksom, men aja.

   Idag har jag köpt skivor på skivmarknaden, kollat på massa teater och varit på premiärfest med alla ungdomsgrupper. En sjukt rolig premiärfest som vanligt, men jag saknade Anna också en massa :(, så det gjorde det lite mindre roligt. Kommer ju typ inte ha någon tid alls, massa teater ju.

   På premiärfesten så gjorde vi massa olika saker, såg på uppträdanden, lekte lekar, flamsade, frågade varandra pinsamma frågor och massa mer. Egentligen ingen ide att förklara för de som inte var där förstår inte det roliga, och de som var där vet ju redan allt.

   God natt, förresten kom och kolla på min föreställning Welcome Welcome imorgoneller egentligen idag alltså söndag klockan 12.00 vi behöver publik, har inte sålt så många biljetter till den föreställningen nämligen :P

Av broderblogg - 25 april 2008 22:27

Det gick bra tror jag, eller publiken applåderade iaf när föreställningen var slut och det kändes inte som något gick fel, dessutom fick jag bra omdömen när publiken kom ner på scenen, fast som vanligt så säger det väl bara så för att vara snälla. Fast även om man får massa sympati omdömen så kändes det som om det gick bra.


Våran föreställning var annorlunda, och jag fattar fortfarande inte vad den handlar om. Det var inte en vanlig kvartersteatern pjäs, det tror jag folk uppskattade, hoppas det iaf. Ni som såg föreställningen kan ju ärligt lämna en kommentar och skriva vad ni tyckte :P


Måste också säga att jag hade djävulska premiärnerver när jag stod i det lilla skrymslet med Oskar och Anna och väntade på att få gå in och spela. Eftersom våran föreställning har väldigt få repliker och mer "praktiska" saker så kändes det som om det fanns mer som kunde gå snett. Det är lättare att improvisera fram en replik om man tappar bort sig lite än att fixa en dans som man gjort fel.

Av broderblogg - 25 april 2008 18:41

Ja då är det 2 timmar och 19 minuter kvar tills premiären, nu börjar nerverna gå igång. Undra om jag kommer lyckas jonglera, tänk om jag tappar, fan, eller glömmer några repliker, fan, fast det är ju itne så många repliker i denna teater, tänk om jag dansar fel, fan, aja det ska nog gå bra hoppas jag iaf. Det känns som om jag kommer glömma bort allt, eller så är jag bara bajsnödig jag vet inte riktigt.

RKU

Av broderblogg - 25 april 2008 11:54

Revolutionär Kommunistisk Ungdom (RKU) var på skolan idag och delade ut information och pratade med de som var intresserade att prata, självklart gick jag dit och snackade lite. Det var två trevliga killar som trodde socialismen kan man säga. Jag tog lite material, för jag har ju funderat på att gå med i ett ungdomsförbund tills (om) utvecklingspartiet kommer igång, får se hur jag gör.


Tänkte iaf göra lite reklam, eftersom jag tror att det behövs vänstergrupper som säger nej till dagens politik. http://www.rku.nu/ .



Av broderblogg - 24 april 2008 21:41

Sitter med två paket vindruvor framför mig, ett med gröna och ett med röda vindruvor i, jag älskar verkligen vindruvor. Hur många dagar tror ni det tar för mig att äta upp dessa paket?

Av broderblogg - 24 april 2008 20:42

En syllogism är ett sätt att göra en slutsats eller konklusion ur två förutsättningar, premisser.

Begreppet härstammar från Aristoteles som beskrev ett antal giltiga syllogismer. Det finns även ogiltiga syllogismer, sätt att dra slutsatser som ytligt sett liknar giltiga syllogismer, men som inte är riktiga.

Man kan skilja på giltiga syllogismer och ogiltiga syllogismer.
Exempel: Giltig syllogism

  • Premiss: Alla A är B
  • Premiss: Alla B är C
  • Slutsats: Alla A är C
Av broderblogg - 24 april 2008 18:48

Folk som inte uppskattar att läsa om bajs och kiss bör genast trycka, Ctrl+F4 eller Ctrl+W, trycka på kryss symbolen eller stänga ner webläsaren på ett annat sätt.


Jag var på toa och sket nyss och då kom det lite lös skit och det har ett speciellt ljud, det låter ungefär som när man kissar fast egentligen bajsar man. Om man inte kollar efter så skulle man ju nästan kunna bli lurad. Medan jag satt och insåg detta så kom jag då och tänka på en annan sak, hur vet man att det egentligen inte är kiss man bajsar? Natruligtvis skulle man ju kunna kolla efter, men om man är blind då?


Medan dessa tankar far runt i mitt huvud så kom jag på att man kunde göra en syllogism av det (om ni inte vet vad det är kolla wikipedia eller nåt).

Premiss: Kiss låter på ett speciellt sätt.

Premiss: Lös skit låter likadant.

Slutsats: Lös skit är egentligen kiss.


Vad tror ni, kissar vi egentligen när vi bajsar lös skit?


Dagens inlägg är tillägnat till bajsmaty(Matilda) 

Presentation

Omröstning

Borde man dela in skolklasser i dom duktiga och dom sämre?
 Ja, då kommer alla få den utveckling dom behöver.
 Ja, då slipper dom bra bli sinkade.
 Nej
 Bryr mig ej.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards