Alla inlägg den 5 mars 2008

Av broderblogg - 5 mars 2008 23:45

   Det fungerar, tack hamsterpaj. Se hamsterpaj är inte bara massa meningslösa inlägg och funktioner man kan också få hjälp med sina javascripts problem. Nu när det där är fixat så kanske hemsidan kommer upp inom en kort tid.

   Tror jag ska sova nu medan jag fortfarande är glad och lycklig, innan jag stöter på några fler problem och blir sur igen. 

  
 

Av broderblogg - 5 mars 2008 23:23

    Precis kommit hem från sweeny todd, eller precis och precis. Dessutom så var det ju inte hos todd jag var utan jag var ju på bion men jag såg på sweeny todd men det förstod ni nog, hoppas jag iaf :P. Filmen var nog en av de blodigaste filmerna jag sett, men jag gillade den. Det var en lätt handling att följa, men egentligen spelade nog inte handlingen så stor roll. Utan det som gjorde filmen bra var hur den var filmad, miljöerna o.s.v

    Just nu sitter jag och försöker knåpa ihop en funktion i javascript som ska slumpa fram vetanden av alla dagensvetanden jag skrivit, håller på att jobba på en hemsida för detta. Men detta javascript vill såklart inte fungera, eftersom det är jag som gör det. Har bett om hjälp nu på men får se hur det går, i värsta fall får jag väl erkänna att jag inte kan och be pappa om hjälp. Jobbigt att min pappa kan mer än mig om datorer, jag som tycker jag är en sådan datanörd, fast på ett sätt är det ju bra också då jag håller på och kodar och kan be honom om hjälp när jag kör fast.


Dagens Vetande:  JavaScript är ett proceduralt och objektorienteratskriptspråk, utvecklat av Netscape, som främst används på klientsidan i webbtillämpningar, det vill säga exekveras i en webbläsare. Då Javascript används i webbläsare arbetar det mot ett gränssnitt som kallas Document Object Model (DOM). Vanligtvis inbäddas Javascript i, eller inkluderas från, HTML-sidor. Exempel på användningområden är kontroll av ifyllda fält innan formulär skickas till en server, funktioner för att visa eller dölja delar av en sida och växling av annonsbilder med visst intervall.

Av broderblogg - 5 mars 2008 14:55

Åh jag önskar att jag kunde ha så roligt som jag ser ut att ha på den där bilden, fast just nu har jag faktiskt väldigt väldigt väldigt väldigt tråkigt. Okej det spelar väl egentligen ingen roll för er att veta att jag har tråkigt men nu vet ni det iaf.

Trots min tråkiga misär så har jag lyckats göra klart power point pressentationen så nu slipper jag oroa mig över den när jag är och åker skidor i fjällen. Fyfan vad härligt det är att åka skidor, komma bort från alla krav och liknande och bara susa ner för en backe.

Av broderblogg - 5 mars 2008 12:09

   Fyfan jag orkar verkligen inte plugga vilket jag verkligen borde göra. För imorgon bär det av till storhogna för att åka skidor resten av lovet, och där har jag inte tillgång till internet så kan inte göra det jag borde :(. Är det någon som också kommer vara i fjällen nu i slutet av lovet så kan ni väl höra av er, så kan jag få åka med någon annan än mina föräldrar.

    Undra vad titeln hade med detta inlägg att göra egentligen, antagligen inte ett skit men man kanske får mer besökare :P, det är en helt okej låt iaf så lyssna och slappna av och bli glad eller något. Nu måste jag verkligen studera så jag kan få ett jobb när jag blir äldre. Antagligen bara ett tråkigt medelklas- svensson-jobb men något måste man ju jobba med för att kunna överleva, eller iaf leva ett ganska bra liv. 

   Fan vad jag önskar att det fanns sådana där piller som pippi äter för att inte bli stor. Om dom fanns skulle jag köpa massor. 

Presentation

Omröstning

Borde man dela in skolklasser i dom duktiga och dom sämre?
 Ja, då kommer alla få den utveckling dom behöver.
 Ja, då slipper dom bra bli sinkade.
 Nej
 Bryr mig ej.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards