Alla inlägg den 29 januari 2008

Av broderblogg - 29 januari 2008 21:57

FAN JÄVLA SKIT, vill jag bara säga först. Nä men jag hatar verkligen att vara sjuk för man tappar energin totalt. Jag täntke gå på teatern idag men så kände jag hur trött jag var när det var dags och åka och orkade verkligen inte, jag som hade sett fram emot att få skratta.

   Det enda härliga man kan göra som sjuk är att sova, men knappt det för antingen så gör det ont någon stans eller så är man hungrig eller nåt annat djävulskap.

    Hoppas jag inte är sjuk till helgen för jag tänker inte missa filmkvällen och Asta Kask.



Dagens Vetande: Sjukdom, ett tillstånd som karakteriseras av fysiologisk, psykologisk och/eller, social ohälsa. Den vetenskap som behandlar sjukdomar hos människan heter medicin, och sjukdomar hos djur behandlas inom veterinärmedicinen. Sjukdomar som i hög grad ärvs från förälder till barn har sin grund i förändringar i arvsmassan , och kallas genetiska sjukdomar. De flesta sjukdomar, såväl fysiska som psykiska, beror dock på ett samspel mellan arv och miljöfaktorer.

Av broderblogg - 29 januari 2008 12:58

   Sitter på svenskan och fått nå faktatexter som vi ska läsa och sedan utöva nån studieteknik på, fast vet inte om nån jobbar egentligen de flesta sitter och spelar någonting bakom datorn eller chattar med per :D.

   Fast vi slutar typ nu så ska dra till matten där jag lär dryga ännu mer framför datorn, vet inte varför jag skrev detta blogg inlägg egentligen men någonting ska man göra.

   Vi hade samhälle tidigare idag och det verkar kunna vara ett roligt ämne, verkade roligt och intressant när Carina gick genom de tiaf men lyssnade inte så noga, för var mest bara tomprat men lär bli intressantare senare då vi får syssla lite med politik o.s.v :D 

Presentation

Omröstning

Borde man dela in skolklasser i dom duktiga och dom sämre?
 Ja, då kommer alla få den utveckling dom behöver.
 Ja, då slipper dom bra bli sinkade.
 Nej
 Bryr mig ej.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards