Alla inlägg den 23 januari 2008

Av broderblogg - 23 januari 2008 21:30

   Ja på skolan fortsatte vi med projektet, eller vi flamsade egentligen mest, men vi lyckades göra lite. Vi gjorde klart våra fina reklamfilmer vi gjorde nån powerpointpressentation m.m

   Fast det var flamset som var roligast. När Anna gick ut för att spela in ett ljud råkade jag skriva in hennes mailadress på hamsterpaj :D. Efter någr aminuter så hade 10 pojkar i alla åldrar adda henne. Vi retades med dom resten av dagen, alltså tror inte jag har haft en sån rolig skoldag på länge :D. Vi fortsatte nu på kvällen också lite smått fast med en ny msn så Annas msn inte blev sönderspammad :D.

   Aja det var sjukt roligt. Just nu gör jag inte så mycket har mest tråkigt och snackar på msn som vanligt. Måste skriva logg över dagens projektarbete, men det orkar jag egentligen inte men jag måste väl.


Dagens Vetande: Skräppost eller spam är oönskade reklamutskick, bedrägeriförsök eller utskick av datorvirus via elektroniska medier, vanligast förekommande i e-post. På engelska förekommer även synonymerna UCE (unsolicited commerical e-mail, "oönskad kommersiell e-post") och UBE (unsolicited bulk e-mail, "oönskade massutskick av e-post"). Termen brukar också användas för att beskriva inlägg och meddelanden, på till exemeplvis internetforum eller chatter, som innehåller nonsens eller andra onödigheter för att förstöra, vanligtvis genom att de upprepas i massantal.

Presentation

Omröstning

Borde man dela in skolklasser i dom duktiga och dom sämre?
 Ja, då kommer alla få den utveckling dom behöver.
 Ja, då slipper dom bra bli sinkade.
 Nej
 Bryr mig ej.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards