Alla inlägg den 25 januari 2008

Av broderblogg - 25 januari 2008 22:41

   Ja då är projektvecka nästan slut återstår bara den tråkiga delen på måndag, redovisningen. Jag måste plugga in min text över helgen också så att det inte blir katastrof när jag ska läsa mina delar. Denna vecka har iaf varit rolig som fan också har den gått snabbt men ändå inte på nåt sett, man har ju knappt sett dom andra mest suttit med sin egna grupp och chattat med per :D.

   Blev en bra avslutning på veckan också, vi fick gratis biljetter till hedbergskas vårshow, den var grymt bra fast publiken var lite lam. Det roligaste var när vi kom dit, vi lyckade tränga oss föra resten av alla elever i princip trots att vi kom sist. Vi ställde oss i kanten av kön och precis då kom en tjej och sa att alla bakom oss måste gå bak och bilda någon slags kö, vi var kanten av kön. Så jävla bäst vi är på att tränga oss :D.

    Såg vårshowen igen nu på kvällen med mina underbara teaterkompisar. Det var mycket roligare denna gång för publiken var mer med och artisterna hade mer energi, kändes det som iaf. Före showen så var vi och åt på texas, det är alltid lika gott. Aja varit en rolig vecka och en rolig dag hoppas det blir en lika rolig fortsättning på helgen. 


Dagens Vetande:  Show är ett engelskt ord för utställning eller uppvisning. Det kan även beteckna scenframträdande, TV-program eller film, som präglas av påkostad utstyrsel i sång- och dansnummer. Ernst Rolf lanserade begreppet på 1920-talet, lånat från USA.

Presentation

Omröstning

Borde man dela in skolklasser i dom duktiga och dom sämre?
 Ja, då kommer alla få den utveckling dom behöver.
 Ja, då slipper dom bra bli sinkade.
 Nej
 Bryr mig ej.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards