Alla inlägg den 22 januari 2008

Av broderblogg - 22 januari 2008 22:14

   Ja idag har det varit en helt okej dag. Jobbat vidare med projektet med min grupp nummer sex. Vi har inte gjort så jättemycket men vi var hem till mig och filmade lite också har vi gjort massa annat också som jag inte orkar skriva om :D. Det var iaf ganska roligt och jag tycker detta projekt är mycket roligare än vanliga schemat iaf.

   Var nu på kvällen på teatern, där hände också massa roliga saker. Bland annat fick vi lära oss att slåss, på låtsas fast det ser grymt äckligt ut. Också hände det en sak vi inte får prata  om :D Nu blir ni nyfikna va? Sedan gjorde vi inte så mycket mer förutom att prata massa skit och retas med varandra.

   Sitter nu hemma och funderar på om jag ska sova trots att klockan bara är kvart över tio, det känns som om det är för tidigt och att det är att slösa bort för mycket tid på att sova, men samtidigt är det härligt.

   Skulle inte förvåna mig om jag får massor av besökare nu och imorgon för att jag har en titel som grupp sex, det skulle vara typiskt Svenskt, vilja läsa andras sex erfarenheter, fast såklart inte så att någon annan visste att man gjorde det. Får se om det blir nån ökad besökning, man kan ju hoppas >#.


Dagens Vetande:

6, sex är det första perfekta talet. 6, sex, är ett tal med det grekiska prefixet hexa. Denna sägs stå för djup, insikter och kunskap som stimulerar sökandet efter visdom. Sex är också siffran för det sjätte sinnet.


Presentation

Omröstning

Borde man dela in skolklasser i dom duktiga och dom sämre?
 Ja, då kommer alla få den utveckling dom behöver.
 Ja, då slipper dom bra bli sinkade.
 Nej
 Bryr mig ej.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards