Alla inlägg under oktober 2007

Av broderblogg - 19 oktober 2007 15:30

Är ensam hemma med syrran idag, men tänker ändå inte stanna hemma, drar till pipeline och ser på Mimikry med flera, komemr nog bli jätteroligt.

Har haft kemiprov idag, det gick väl bra. Var ganska roligt då hela klassen hetspluggade minuterna innan. Täntke innföra en liten ny grej på min blogg, Dagens vetande. Varje dag skriver jag något som är bra, roligt eller onödigt att veta. Denna dagens vetande kommer från hetspluggandet.


Dagens vetande: Dipol, I en dipol sammanfaller inte tyngdpunkterna för de positivia och negativa laddningarna i molekylen.

Av broderblogg - 18 oktober 2007 21:00

Många roliga saker har hänt idag. Fick kolla på när resten av klassen tog på sig fåniga mössor och spelade undervattensrugby. Jag har fått bestämt att ajg ska på mimikry imorrn, gjort klart engelskan och svenskan, men det roligaste hände med familjen.

Jag påstod att jag kunde alal USA stater (vilket inte riktigt var sant) så det urartade till en tävling jag å syrran mot mamam och pappa i kunna flest stater. Efter tävlingen så började jag fråga om de kunde oliak huvudstäder i staterna. Så fårgade jag om huvudstaden i Alambama, de kunde itne så jag täntke ge en ltien ledtråd. Tänk på kärnkrafts snubben i SImpsons, Burns sa Malin nä sa jag andra namnet, då sa malin Mr. jag menade ju montgomery. Alla asgarvade :D

Av broderblogg - 17 oktober 2007 15:37

Idag var jag med drama gruppen på skolan och kollad epå teatern Dan då dan dog. Den var faktiskt roligare än jag förväntat mig. Skrattade jättemycket, och det var betydlgit roligare än att ha kemi. Ikväll ska jag til lteatern som vanligt, och hoppas att vi komemr ha roligt som alltid.



Rösta på Utvecklingspartiet :D

Ha det så bra 


Av broderblogg - 14 oktober 2007 20:47

Det enda roliga som hänt idag är att ajg hyrt en film och kollat på den. Hot Fuz. Den var jätterolig men väldigt mysko. Imorrn blir det första skoldagen i princip på 3 veckor. Undra om jag ligger efter mycket och hoppas vi inte har kemiprovet imorrn. Nu ska jag ta mina äckliga tabletter igen så att jag blir frisk snart. Ha det så bra.

Av broderblogg - 13 oktober 2007 20:56

Ja dagen började med att jag sov ganska länge. Sedan klev jag upp och gjorde ingenting fram till 2 tiden ddå ajg bestämde mig för att ta en promenad. Det blev en tur runt sidsjön, vädret var härligt och det var en rolig och intressant promenad.

    När jag kom hem så såg jag lite på Sagan om Konungens Återkoms. VId sextiden kom två av mamma och pappas kompisar. De har ätit middag här, en väldigt god middag och nu sitter de och pratar med mina föräldrar.

    Själv sitter jag och gör en loggo till ett parti jag hoppas skapas.

Av broderblogg - 12 oktober 2007 15:51

 Idag utmanade min lilla storasyrra mig.


"Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn.Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg."

1. Jag är en teatermänniska.

2. Jag gillar uppmärksamhet.

3. Jag gillar att lära mig saker.

4. Jag doppar jämt frukostmackorna i oboyen

5. Jag pratar mycket i sömnen.

6. Jag pratar väldigt väldigt mycket när jag är vaken.

7. Jag pratar trots att folk ber mig vara tyst.

8. Jag sjunger med när jag hör en låt, trots min inte så bra sångröst


Nu utmanar jag alla som läser min blogg



Detta är väl ungefär det roligaste som hänt mig idag, förutom att jag sovit och smsat lite.

   Jag har fortsatt äta mina plasttabletter som ser jättekonstiga ut, också har jag börjat bli hungrig igen kanske visar att ajg håller på att bli friskare.

Just nu snackar ajg med folk på msn och kollar på sagan om de två tornen, som börjar bli lite långtråkig. Hoppas jag kryar på mig och ha det så bra.

Av broderblogg - 11 oktober 2007 21:04

Idag var ungefär samma sak som igår, mycket sovande och lite plugg.

Fast idag har ajg besökt doktorn för att få se om det var något annat än en förkylning, tyvärr så var det de.

Doktorn klämmde lite på halsen och sa att det nog var halsfluss oc hatt jag behövde käka antibiotika i 10 dagar. En sjuksköterska tröck ner en pinne i halsen på mig för att också konstatera att det var halsfluss.

Fan vad ajg ahtar att vara sjuk, kan knappt äta för att det gör så jävla ont.

   Fast det har ju hänt några trevliga saker, tex så började det snöa idag. Jag älskar snö , längtar tills jag kan börja åka skidor igen, efter ett antal månaders uppehåll. Snön piggar också upp, annars är det så grått. 

Av broderblogg - 10 oktober 2007 21:45

Denna dag var ungefär likadan som igår. Jag vaknade upp och insåg att jag fortfarande var sjuk men ville ändå gå i skolan, fast pappa ressonerade mig till att inte gå. Jag har seriöst aldrig haf tså här on, har knappt ätit på två dagar för att det gör så jävla ont. För att slippa smärtan sov jag mest hela dagen förrutom en stund då jag gjorde klart en svenska uppgift och nu då jag sitter och kollar på heroes.

   Heroes är verkligen en bra serie, om ni inte kollar på den, gör det!

Snackar med rumänien personer just nu också, och det får mig att längta tillbaka. Hade så sjukt roligt i rumänien massor med trevligt folk, speciellt turkarna.

   Aja nu ska ajg fortsätta kolla på heroes och hoppas att jag får superkrafter som Clarie så jag kan självläka bort halsontet. Ha det så bra.

Presentation

Omröstning

Borde man dela in skolklasser i dom duktiga och dom sämre?
 Ja, då kommer alla få den utveckling dom behöver.
 Ja, då slipper dom bra bli sinkade.
 Nej
 Bryr mig ej.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards